Αρχική σελίδα
Αρχική σελίδα | Site Map ENGLISH VERSION
Η Stagmar διαθέτει συνολικά τρεις σειρές σκαφών και βαρκών ψαρέματος, τη νέα σειρά Xcel με λαμπερή μπλε γάστρα, τη σειρά Pro και τη σειρά Εco σε ένα εκπληκτικό μπεζ χρώμα με Οpen, Walkaround και καμπινάτα σκάφη από 4,95 έως 6,70 μέτρα καθώς και βάρκες ψαρέματος από 2,80 έως 5,00 μέτρα.

H εταιρεία στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειάς της για βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της προς τους πελάτες παρουσιάζει για το 2006, 7 ολοκαίνουρια σκάφη Ιταλικoύ σχεδιασμού και προέλευσης, με κορυφαίο φινίρισμα και ποιότητα κατασκευής τα Stagmar Xcel. Η νέα αυτή σειρά, συνεχίζοντας να θέτει νέα στάνταρ στην αγορά των σκαφών αναψυχής, οδηγεί τον σχεδιασμό και την ποιότητα κατασκευής Stagmar ένα ακόμη βήμα στο μέλλον.

Η σειρά Stagmar Xcel περιλαμβάνει το μοναδικό 350 Open, τα 520, 570 και 670 Open, τα 670 Walkaround και 670 Cabin Fish και τέλος το μοναδικό και ιδιαίτερου σχεδιασμού 670 Sun Deck, όλα με εκπληκτικά γραφικά. Tα σκάφη Stagmar Xcel κατασκευάζονται σε μεγάλο ναυπηγείο της Ιταλίας, από Ιταλούς σχεδιαστές, πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφάλειας CE ενώ είναι πιστοποιημένα από τον νηογνώμονα RINA της Ιταλίας.
Aναζήτηση Αντιπροσώπου
© 2006 Stagmar. All rights reserved.
Powered by GlobalStar